Coco&Tinoli

Cabine dus

Reprezentam un Brand elvetian si producem la Timisoara cabine de dus din sticla securizata.

Cateva motive pentru a-ti dori produsele noastre:
  • Aveti de unde sa alegeti: multe serii cu design contemporan: fara rama, partial inramate sau in diferite versiuni de profil, cu usa batanta cu deschidere larga, usi glisante pentru economisirea spatiului sau ca solutie spatioasa de tip Walk-in. Oferim solutii individuale chiar si la dimensiuni speciale. Cu alte cuvinte Orice doriti gasiti la noi!
  • Acordam tuturor produselor noastre o garantie de 5 ani si totodata acordam garantie de 10 ani pentru livrarea pieselor de schimb si astfel nu riscati nimic.
  • La toate tipurile de sticla este aplicat tratamentul Aquaperle, astfel reducandu-se la minimum depunerile de calcar si facandu-se considerabil mai usoara intretinerea sticlei.
Tratamentul Aquaperle

In cazul sticlei netratate, apa se prelinge plan pe suprafata sticlei. La evaporare, calcarul din apa se depune si inchide porii sticlei. Protectia Aquaperle a sticlei reduce depunerile de murdarie si calcar. In cazul sticlei tratate cu Aquaperle, apa se prelinge sub forma de picaturi, nu plan pe suprafata sticlei. Pe suprafata de sticla raman doar cateva picaturi mici de apa. Stratul Aquaperle reduce la minimum depunerile de calcar si face considerabil mai usoara intretinerea sticlei. Tratamentul Aquaperle este aplicat in serie la toate tipurile de sticla securizata (ESG).

Flower
Flower
Flower
Flower
Flower
Flower